over mij

 

Ik ben Marja Schrama, podotherpeut sinds 2012.

In 2002 ben ik begonnen met de opleiding voor pedicure welke ik in 2004 heb behaald. Na diverse na- en bijscholingen was ik naar mijn idee nog lang niet uitgeleerd in het voetenvak en besloot ik dat het tijd was om het hogerop te zoeken. In  2008 ben ik begonnen met de deeltijd HBO opleiding podotherapie in Amsterdam/Eindhoven en heb deze in 2012 afgerond.

Tijdens mijn opleiding heb ik diverse stages gelopen in Noord-Holland waaronder ook bij podotherapie praktijk Abrahams in Callantsoog. Na het behalen van mijn opleiding ben ik als podotherapeut begonnen in de praktijk van Rineke Abrahams.

Inmiddels tien jaar verder werk ik, sind 2019, met veel plezier in mijn praktijkpand aan de Baljuwstraat 17 G met nog twee andere zefstandig werkende podotherapeuten, Rineke Abrahams en Ferdi van Hal.

Als podotherapeut ben ik aangesloten bij de HKN Schagen/Den Helder voor de diabetische voet.  Dit betekent dat ik voetcontroles uitvoer bij diabetici vanaf zorgprofiel 2. Deze behandelingen worden vergoed vanuit het basispakket.

Ik wordt secretarieel ondersteund door Business Square. Als u belt, nemen zij de telefoon voor mij op en staan u te woord. Zo hoef ik de behandeling niet te onderbreken en gaat mijn aandacht volledig uit naar de patiënt.

over mij
Aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur
Telefonisch bereikbaar iedere werkdag van 08.30 uur tot 17.30 uur